MEDVERKANDE

Pelle Hörnmark

Talare som predikar på lördagens gudstjänst.

VEM ÄR PELLE? 

Pastor, missionär, stolt morfar och farfar.

INTRESSEN? 

Människor, hus, motorcyklar, jakt och dykning.

Familjen Hyllerud

Medverkar med barnmöte på lördag eftermiddag

VILKA ÄR NI?

VAD KOMMER NI ATT BIDRA MED?

KURIOSA? 

Spring City

Spring City - 2018 års vinnare av P4 Nästa bildades i mars 2018. Tjejtrion kommer ursprungligen från samhället Malmbäck i de småländska skogarna. Alla tre har sina rötter i kyrkan, där de under uppväxten sjungit och musicerat tillsammans. Efter musikstudier på gymnasiet har de tagit olika vägar i musiken men hösten 2017, när de fick förfrågan om att hålla en konsert på hemorten för att inspirera unga att våga satsa på sina musikdrömmar, föddes idén om Spring City. Sex månader senare hade Spring City bildats och den 25 Augusti stod de som vinnare av Sveriges radio P4:as melodifestival - P4 Nästa.

Efter vinsten har trion släppt en hel del musik och varit ute och spelat mycket. Senaste låten släpptes i våras - RAISE OUR HANDS - en låt om den fruktansvärda situationen i Ukraina. Låten är även skapad i ett samarbete med barnrättsorganisationen Erikshjälpen där alla streaming royalties går oavkortat till deras viktiga arbete.

Biskop Fredrik Modéus

Talare som medverkar med seminarie och ledarlunch.

VEM ÄR FREDRIK? 

VAD KOMMER DU ATT DELA? 

KURIOSA? 

Boel Olin

Talare som medverkar på lördagens frukostseminarie

VEM ÄR DU? Jag är mamma till två barn med flera npf-diagnoser. Det innebär en tuff och utmanande vardag. Många gånger har jag saknat stöd för att få tillvaron att fungera, få näsan över vattenytan och orka över tid. Alla dessa upplevelser har med åren skapat en önskan hos mig att få använda mina nu ganska omfattande erfarenheter och kunskaper om npf till att stödja dig som är i samma situation.

​Nu är jag diplomerad kognitiv npf-coach. Utbildningen har gett mig de kunskaper och verktyg jag behöver för att göra verklighet av min dröm. Jag är jag redo att slå följe med dig som har egen npf eller möter npf i din vardag.

Jag ser fram emot att få gå bredvid dig en bit på din livsresa!

Professor Prosit

Medverkar med barnmöte på söndag förmiddag

VEM ÄR DU?

VAD KOMMER DU ATT BIDRA MED?

KURIOSA?