TILLSAMMANS 17-18 OKT

HJÄLP OSS BLI BÄTTRE

Tack för att du var med i årets Tillsammanskonferens. Vi skulle uppskatta om du ville ta några minuter av din tid till att ge oss respons på konferensen och din upplevelse av den. Även tankar vidare framåt hur vi kan tänka och bli bättre i arbetet med konferensen

TACK för årets konferens! 

Årets konferens är slut för denna gång och vi vill rikta ett stort TACK till alla som var med och gjorde konferensen möjlig. Vi har haft så otroligt goda samlingar och möten och mycket intressant har delats och fått landa. Alla olika samlingar finns att ta del av i efterhand så kika gärna in där och ta med dig Tillsammans-känslan hem! 

WEBBSÄNDNINGAR 

Frukostseminarium

Hållbart Liv utifrån tre olika perspektiv - Klimatet, mig själv och min nästa.

Talare: Britta Bolmenäs, Jacob Ämterlind och Marianne Stattin Lundin

Panelsamtal

Panelsamtal under ledning av Daniel Grahn där vi samtalar om vad Coronapandemin gjort med människor i Habo och hur vi hittar hållbara vägar framåt. I panelen hittar ni: 

Mia Alsén, Kurator på psykakuten, tidigare inom socialtjänsten där hon jobbade med barn och ungdomar. Ida-Maria Brengesjö, pastor i Missionskyrkan Habo. Morgan Lundell, Distriktsläkare och kognitiv beteendeterapeut med psykisk ohälsa som profil . Jens Ottosson, driver företaget Miljöstrategen i Jönköping och en av grundpelarna i Habo Volley som driver integrationsprojektet Bogserlinan. Susanne Wahlström (M), Kommunalråd.

Seminarium

Tomas Sjödin i samtal med Daniel Grahn utifrån sin senaste bok "Ljudet av Tystnad"

Kvällsgudstjänst lördag kväll

Predikan Tomas Sjödin. Sång och Musik av lokala musiker. 

Avslutningsgudstjänst söndag förmiddag

Predaikan Britta Bolmenäs. Sång, musik och dans av folk från församlingarna i Habo.