... I HEMMEN...

Alla samlingar kommer att sändas från Spinnet och vara möjliga att ta del av via skärmen hemma. Tanken med Tillsammans är ju dock att vi gör det just tillsammans. Vi förstår om du är tveksam till att besöka stora folksamlingar i nuläget, därför vill vi möjliggöra att kunna vara med hemifrån. Kanske tillsammans med en granne, din hemgrupp, kollega eller familj? För den som vill kommer det finnas möjlighet att få ta emot någon extra gäst i sitt hem eller bli hembjuden till någon annan. Info och anmälan hittar du här. 

...I KYRKORNA...

I kyrkorna kommer vi att ordna med storbildsskärmar och lite gott fika för den som vill komma och vara en del av en större gemenskap och ta del av samlingarna på så vis.

Det kommer variera vilka kyrkor som sänder vilka samlingar. Information om vilka kyrkor som sänder vilka samlingar och hur upplägget ser ut hittar du i samband med anmälan här

... OCH DIGITALT

Vi önskar om möjligt att det här blir en upplevelse vi gör tillsammans. Bjud med en vän, se med din familj eller bjud över grannen på en fika. Men skulle det vara så att du är helt ensam där du är, så kan du ändå få vara en del av Tillsammanskonferensen genom att få vara med genom din dator eller TV hemifrån. Du är inte ensam, vi är tillsammans, och Gud är där. 

Sändningarna kommer att finnas på Habo Lokal TV och via datorn. Länkar till sändningarna kommer finnas här